Légy Zöld szuperhős!

|

Környezetvédelmi gyerekrajzpályázatot hirdet a Rossmann

Légy zöld szuperhős! néven indít környezetvédelmi fókuszú gyerekrajzpályázatot a Rossmann Magyarország. A drogérialánc az alapító-tulajdonos, Dirk Rossmann első gyerekkönyvéhez, a Tintoretto és barátaihoz kapcsolódóan hirdeti meg a pályázatot, amelyben arra kéri a 3-14 év közötti gyerekeket, hogy rajzaikon mutassák be, hogyan óvják a környezetet és mit tesznek a környezetvédelemért. Az idén 30 éves Rossmann 30 nyereménnyel jutalmazza a legjobb alkotásokat: a gyerekek a nyíregyházi Sóstó-Zoo Ócenáriumba, a Fővárosi Állat-és Növénykertbe és a Tropicarium cápás állatkertjébe is nyerhetnek családi belépőt.  

Első mesekönyvében, Dirk Rossmann, a Rossmann drogérialánc alapító-tulajdonosa a legkisebbeknek mutatja be a fenntarthatóság és a környezetvédelem témáit: a kötetben Tintoretto, a tintahal és barátai izgalmas kalandokba keverednek egy öböl mélyén, miközben fáradhatatlanul küzdenek a környezetszennyezés ellen.

A mesekönyvhöz kapcsolódóan a vállalat Légy Zöld szuperhős! néven környezetvédelmi fókuszú gyerekrajzpályázatot hirdet, amelyben arra kéri a kicsiket és a nagyokat, hogy rajzolják le, hogyan óvják a környezetüket és mit tesznek a környezet védelméért.

Korcsoportok:

A rajzpályázatra az alábbi korcsoportokban lehet nevezni:

  • korcsoport: 3-6 évesek
  • korcsoport: 7-10 évesek
  • korcsoport: 11-14 évesek

A rajzok feltöltésének módja:

A rajzokat a https://rajzpalyazat.rossmann.hu/ oldalon várják.

A rajzok feltöltésének időszaka:

  1. augusztus 1-31. között

A közönségszavazás:

  1. augusztus 1. – szeptember 8. éjfél

Eredményhirdetés:

  1. szeptember 11.

Díjazás:

Az idén 30 éves Rossmann 30 nyereménnyel jutalmazza a legtöbb szavazatot begyűjtő rajzokat. Korcsoportonként 10-10-10 nyertest hirdetnek, akik az alábbiak közül választhatnak:

  • Családi belépő 4 fő részére a nyíregyházi Sóstó-Zoo Ócenáriumba
  • Családi belépő 4 fő részére a Fővárosi Állat-és Növénykertbe
  • Családi belépő 4 fő részére a Tropicarium cápás állatkertjébe

Továbbá minden nyertes megkapja a Tintoretto és barátai egy példányát, emellett pedig a legtöbb szavazatot begyűjtő rajzok készítői egy festő-színező rajzkészlettel és egy saját márkás ajándékcsomaggal is gazdagodnak. Ráadásként a nyertes rajzokat a Rossmann az online magazinjában is megjelenteti.

CÍMKÉK: