21. Olasz filmfesztivál

|

Díjnyertes kortárs olasz filmek a Mittelcinemafesten, november 4-12-ig

Az idei Velencei Filmfesztivál nyitófilmje A parancsnok nyitja november 4-én a budapesti Puskin moziban a 21. Olasz Filmfesztivált. A Budapesti Olasz Kultúrintézet és a Cinecittà közös rendezvényén a Puskin és a Tabán moziban 12 kortárs olasz filmet vetítenek eredeti nyelven, magyar felirattal és kilenc alkotóval találkozhat a közönség.

Elkíséri filmjét többek között a Hátralévő életem első napja rendezője, Paolo Genovese, az Élni szeretnék rendezője, Michela Andreozzi, a nagysikerű Teljesen idegenek több írója, Paolo Costella, Rolando Ravello és Filippo Bologna, valamint A furcsaság olasz Arany Glóbuszt nyert rendezője, Roberto Andò. A fesztivál során kilenc napon át 12 filmet láthat a közönség az elmúlt év díjnyertes olasz filmjei közül. A MittekCinemaFest november 4 és 12 között kerül megrendezésre a Puskin és a Tabán mozikban

Jegyek elővételben már kaphatóak az Artmozi honlapján.

Én megmondtam

A Budapesti Olasz Kultúrintézet és a Cinecittà közös rendezvényén november 4-12. között a Puskin és a Tabán moziban 12 kortárs olasz filmet láthat majd a magyar közönség.

További részletek és pontos program az intézet honlapján.

CÍMKÉK: