A Kegyes Olvasóhoz

|

Megújult köntösben, s tartalommal jelenik meg az ART7 művészeti portál

Elég egy pillantást vetni honlapunkra, hogy látható legyen: megújult köntösben, s tartalommal jelenik meg az ART7 művészeti portál.

Az elmúlt fél év alatt kialakult a lap profilja, s örömmel jelenthetjük, hogy szerzői körünk sok kiváló szakíróval, kritikussal, íróval, fotográfussal bővült. Hűséges és új olvasóinktól sok és sokféle visszajelzést, biztatást, kritikát kapunk; köszönet érte. Látogatottságunk örvendetesen növekszik, s nemcsak idehaza, hanem a határon túli országokban, szerte Európában (sőt a tengerentúl is).

Célunk változatlan: szisztematikusan beszámolni a magyar kultúra és művészet legfontosabb alkotásairól, a kulturális terület eseményeiről. A minőség a vezérelvünk, legalábbis szándékaink szerint, s új témákkal is szeretnénk önt megszólítani.

Mindannyian tudjuk, hogy a kulturális szféra nincs könnyű helyzetben napjainkban, mégis „optimistán nézünk a jövőbe”, mert rendre formátumos magyar művek születnek (gondoljunk a Saul fia sikerére), s Európában és a nagyvilágban sokféle módon igazolják vissza a magyar művészet, irodalom alkotásait.

Kultúraközvetítő portálként pályázatot nyújtottunk be a Nemzeti Kulturális Alaphoz, s persze szeretnénk elérni, hogy az üzleti és civil szféra mecénásai is támogatásra méltónak ítéljék e szellemi vállalkozást.

Kérjük tehát a további figyelmét, kedves olvasó. És persze ötleteit, reflexióit, kritikáját. Most, a nyári uborkaszezonban is igyekszünk ellátni önt olvasmányokkal, képekkel, tudósításokkal.

Az ART7 szerkesztői:
Kovács Dezső, Nyerges Gábor Ádám, Mohai V. Lajos

CÍMKÉK: