Zséda – Díva

|

Koncert-show a Margitszigeti Színházban

Eddig még sosem látott, nagyszabású koncerttel érkezik Zséda a Margitsziget színpadára július 1-jén, szombaton. Az egész estés showműsorban az érzéki, mégis bensőséges dalain át megjelenik Zsédenyi Adrienn érzelemdús gondolatvilága. Az énekesnő elegáns és kifinomult stílusa a produkció minden pillanatában megjelenik majd a színpadon, egyszerre mutatja majd meg hódító és érzelmekkel teli énjét legszebb dalain keresztül.

A Fekete rúzs femme fatale-jában, a Szeress most naivájában, vagy épp az Életben maradni pörgős ritmusában mindvégig ott van Zséda lírai oldala is. A Motel, a Mindhalálig, vagy éppen a Helló mind ennek a vonalnak az ékkövei.

Az énekesnő elegáns és kifinomult stílusa a produkció minden pillanatában megjelenik majd a színpadon, egyszerre mutatja majd meg hódító és érzelmekkel teli énjét legszebb dalain keresztül. A látvány, a hangszerelés, a vendégek, a tánc egyvelege mind ehhez a hangulathoz tesznek majd hozzá, a végeredmény pedig egy felhőtlen szórakozással teli, tökéletes nyári este a Margitszigeti Színházban Zsédával és zenekarával.

Zsédényi Adrienn, Zséda

Az inspiráló helyszínre egy teljesen új showműsort hoz majd el az énekeső. Vendégei szombaton a Talamba Ütőegyüttes tagjai lesznek, akik izgalmas hangzással színesítik majd a programot.

További részletek és jegyek az előadás weboldalán elérhetőek.

CÍMKÉK: