Téli varázs

|

Koncertek a Müpa Kultúr Kültéren

Radics Gigi & Szőke Nikoletta, Fool MoonBesh o droM, Firkin Family, Malek Andrea, Danics Dóra, Cimbaliband, Group’n’Swing

Szőke Niki & Radics Gigi

December 2-től újra minőségi koncertekkel, jégpályával, újcirkuszi produkciókkal, karácsonyi hangulattal és különleges előadásokkal várja látogatóit a Müpa Kultúr Kültér.

A közel 350 négyzetméteres jégpálya mellett fűtött, hütte hangulatú büfé szolgálja a korcsolyázók kényelmét, a Müpa Sátorban pedig izgalmas programok követik egymást.

December 8-án mutatja be, és december 8-9-én, valamint december 26-31 között játssza legújabb, kifejezetten a Müpa Sátorba megálmodott előadását, a Kristályt a Recirquel Újcirkusz Társulat.

Recirquel Újcirkusz Társulat: Kristály

Radics Gigi a pop, míg Szőke Nikoletta a jazz egyik legnépszerűbb itthoni előadóművésze, nemzetközi porondon is elismert énekesnők. Külön-külön mindketten jártak már a Müpában, ám most először adnak közös koncertet december 12-én 20 órakor

Dívák karácsonya: Szőke Niki & Radics Gigi

Közreműködők: Farkas Zsolt – zongora; Barcza Horváth József – nagybőgő; Gyárfás Attila – dobok

December 14-én koncertezik a kelet-európai, a balkáni és a közel-keleti népzenéket, illetve a magyar népzenét ötvöző kitűnő Besh o droM.

Besh o droM

Ünnepi hangulatban érkezik az ország első számú pop a cappella együttese, a Fool Moon, klasszikus karácsonyi slágerekkel készül a Mujahid Zoli vezette Group’n’Swing, Malek Andrea pedig egy remek jazz-zenekar társaságában a gospel világába kalauzolja a nézőket.

A legkisebbeknek szól a Kolompos együttes Kiskarácsony-Nagykarácsony című műsora. Korpás Éva új, Libidaridom című, gyerekeknek szóló világzenei albumát hozza el, a Bahorka Társulat Téli meséjével lop  karácsonyt a szívekbe.

Az alapjáraton kelta rockot játszó Firkin Family pedig egyenesen új műfajt teremtett:  a „matiné rockot”.

Firkin Family

Részletes program: Müpa Kultúr Kültér

CÍMKÉK: