Indul az OPERA 140. évada!

|

33 szláv érintettségű opera, balett és koncertdarab az OPERA Szláv szezonjában

Indul a 2023/24-es évad, méghozzá olyan bemutatókkal, mint a Ruszalka, a Borisz Godunov, a Don Giovanni, de készülünk a Valuska, az Artaban, a Fra Diavolo, avagy A terracinai vendégfogadó, A csodálatos mandarin, a Táncszvit, A sevillai borbély, valamint A csengő, az István, a király (junior) és a KisKalóz előadásokkal is.

Jegyek már kaphatók online és értékesítési pontjainkon!

OPERA 2023-2024

Itt találkozhatnak velünk a hétvégén!

2023. augusztus 24. és 26. között a tihanyi Tranzit Fesztiválon, az OPERA sátránál várjuk az érdeklődőket, ahol idén is izgalmas játékokkal és kedvezményekkel készülünk.
Rakják ki puzzle-ből a dalszínház egy-egy előadásának plakátját, vagy fotózkodjanak a Piros Pont! hűségprogram állványánál, jelöljék be az Opera Facebook (@Operaház) és/vagy Instagram (@operabudapest) oldalát és nyerjenek páros (2 db) belépőt a következő évad egyik előadására! Páros jegy nyerhető a Sztárestek zongorával (Operaház), a János vitéz (Erkel színház) és a [szkikki] 2.0 (Eiffel Műhelyház) egy szabadon választott időpontjára.

OPERA sátor

2023. augusztus 25-től találkozzunk Budapesten a Podmaniczky utcában, a TE!rézvárosi Fesztivál új helyszínén, ahol az akciók mellett, 27-én (vasárnap) 14:00 órakor a Bohémélet, Rigoletto és Szerelmi bájital népszerű áriáiból összeállított minikoncerttel is várjuk a zenekedvelő közönséget. Közreműködik Kiss Diána és Pál Botond.

Akár Tihanyba, akár Budapestre látogatnak el a hétvégén, ha sátrainknál munkatársainknak bemutatják, hogy letöltötték az OperApp-ot, 50% kedvezménnyel vásárolhatnak jegyeket a Szláv szezon előadásaira.**

Szeretettel várunk mindenkit sátrainknál!

CÍMKÉK: