20. Zsidó Kulturális Fesztivál

|

Budapest Klezmer Band, Budapest Bár, Koncz Zsuzsa…

2017. szeptember 3-14.

Budapest Bár

Idén immár huszadik alkalommal rendezik meg Budapesten a Zsidó Kulturális Fesztivált, amely mára Európa legnagyobb és legelismertebb zsidó kulturális programsorozatává nőtte ki magát.

Szeptember 3. és 14. között kiemelkedően gazdag programmal, számos könnyű- és komolyzenei koncerttel, színházi és irodalmi előadásokkal várják az érdeklődőket a fesztiválnak otthont adó, különleges varázsú, gyönyörű helyszíneken, többek között a Dohány utcai Zsinagógában, a Goldmark teremben, a Hegedűs Gyula utcai, s a Bethlen téri Zsinagógában.

Fellép, többek között, a Budapest Klezmer Band és a Budapest Bár, a Trio Midnight Szakcsi Lakatos Bélával és Tony Lakatossal, a Budapest Jazz Orchestra, Joanne Faulkner amerikai jazz-díva, Balázs János zongoraművész, a Sabbathsong Klezmer Band és a 100 Tagú Cigányzenekar, Koncz Zsuzsa és zenekara, Révész Sándor, Európa három vezető kántora – Shmuel Barzilai, Nikola David, Nógrádi Gergely –, Malek Andrea, Korcsolán Orsolya, Sass Sylvia, Fesztbaum Béla.

Színpadra állítják egyebek között Karinthy Ferenc Gellérthegyi álmok című drámáját, Nóti Károly Szeressük egymást című bohózatát, de megnézhetik a Somnakaj című cigány musicalt is.

Budapest Klezmer Band

zsidokulturalisfesztival.hu

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

CÍMKÉK: