Vegasba repít a Budapest Varieté idei műsora

|

Vegas a Show

A Budapest Varieté minden évben káprázatos előadással várja a nézőket. Az elmúlt években volt már itt szenvedély, erotika és varázslat is, idén pedig egy igazi vegasi show söpör majd végig a RAM Színház színpadán.

Már nem kell sokat várni, hiszen október elején elérkezik az az előadás, ami, akár egy piros betűs ünnep, évente csak egyszer jön el. Sokan legalább annyira várják, mint a karácsonyt, hiszen ilyenkor megszületik a csoda, és a halandó ember olyan varázslatos dolgokba nyerhet bepillantást, amiről előtte csak álmodozott.

A varieté, mint stílus ma már ritkaságnak számít, ezért egyre nagyobb kiváltság az, ha valaki helyet foglalhat egy ilyen nagyívű és felejthetetlen előadás nézőterén. A színház és a cirkusz kettőséből született meg ez az utánozhatatlan irányzat, ami garantáltan a legjobb kikapcsolódás, és szerencsére most mindenki számára elérhető.

Október 7-től 16-ig a RAM Színház ad otthont a 2022-es Budapest Varieté előadásainak, ami a szokásokhoz híven nem csak lelki táplálékkal, hanem egy többfogásos finom vacsorával is megvendégeli a nézőket. Így nem kell senkinek dilemmáznia azon, hogy színházba, vagy vacsorázni vigye-e el a kedvesét. Mi több, az Elvis kedvenc alapanyagaiból előállított, csak erre az alkalomra készített zseton alakú süteményt is megkóstolhatják a vendégek.

A Vegas a Show című látványos és feledhetetlen előadáson a nemzetközi revük és varieték sztárjai is színpadra lépnek. Bemutatkoznak a monte carlói, kínai, és franciaországi Nemzetközi Cirkuszfesztivál díjazottjai, és természetesen hazai tehetségek is emelik az est fényét. A fiatal, Donnert Rayen-Szécsényi Anna artista páros egyedülálló görkorcsolya műsorszámot mutatnak be.

Minden visszatérő néző örömére pedig Eötvös Krisztina és Richter Szebasztián, a Budapest Varieté alapítói ismét elhozzák a gyorsöltözés csodáját.

A szingli lányok sem maradnak élvezetek nélkül, ugyanis az Ukrajnából érkezett White Ghotic – Kézegyensúlyozó fiúk izmos testéről azok se tudják majd levenni a szemüket, akik a párjukkal érkeztek.

Hasbeszélő Spanyolországból, szexi Hula-Hoop karika művésznő Franciaországból, ugródeszka akrobaták és a Cirque du Soleil sztárjai Ecuadorból, egy félelmetes halálkerék is fokozza majd az egekig hágó feszült izgalmakat. Amiatt sem kell aggódni, hogy túl forró lesz a hangulat, hiszen a műsorvezető nem csak a szavakkal, de – bűvész lévén – a varázspálcával is remekül bánik. Így egy suhintással jókedvet és mosolyt varázsol mindenki arcára. /x/

CÍMKÉK: