Új évad a kaposvári Csiky Gergely Színházban

|

Keresztes Attila, Szente Vajk, Szabó K. István, Olt Tamás

2021. június 22-én szabadtéri programsorozat keretében megtartották a Csiky Gergely Színház évadbemutató sajtótájékoztatóját. Elismert hazai rendezők, világhírű darabok adaptációi és produkciók minden korosztálynak a 2021/2022-es évad programjában.

Dr. Fülöp Péter a sajtótájékoztatón      Fotó: Cserevölgyi Zsófia

Csárdáskirálynő, Makrancos hölgy, Legénybúcsú, Meseautó – néhány közönségcsalogató darab azok közül, amiket a kaposvári színház kínál nézői számára a 2021/2022-es színházi évadra. Az elmúlt nehéz időszakot méltón ünnepelte a társulat, közönségével karöltve. Dr Fülöp Péter és Olt Tamás művészeti igazgató ismertette a következő évad terveit.

A nagyszínpadon Keresztes Attila rendezésében Kálmán Imre Csárdáskirálynőjét tekintheti majd meg a közönség. De családi előadás is szerepel a kínálatban, a Fekete István regényéből, a Tüskevárból musical készült. Az irodalmi klasszikust Olt Tamás és Váradi R. Szabolcs öltöztette új ruhába.

William Shakespeare

Dosztojevszkij Karamazov testvérek című drámáját Szabó K. István állítja színre.

David Doiasvili rendezésében a közönség új felfogásban láthatja majd Shakespeare Makrancos hölgy című vígjátékát.

Galambos Attila – Szente Vajk Meseautója pedig könnyed színfoltként gazdagítja majd az új évadot.

Szente Vajk nagysikerű darabját, a Legénybúcsút 2022 februárjában tekintheti meg a közönség. Az új évad gyerekdarabokban is bővelkedik. Lewis Carroll Alíz csodaországban című meseregénye és Halasi Dániel Madagaszkár című musicalje Olt Tamás rendezésében kerül a kaposvári színház deszkáira a 2021/2022-es idény során.

CÍMKÉK: