Összefogás Gála

|

Városmajori Szabadtéri Színpad, augusztus 16.

Színes gálaműsorral támogatja a Városmajori Szabadtéri Színpad a szakmai összefogást.

A Szabad Tér Színház 2020-as nyári évadának tervezése, szervezése közben nem lehetett figyelmen kívül hagyni a Covid-19 vírus okozta gyökeresen megváltozott élethelyzetet és a kulturális élet ellehetetlenülését: számos előadóművész került egzisztenciálisan is nehéz helyzetbe az előadások elmaradásával.

A Városmajori Szabadtéri Színpad a szakma összefogását elősegítő gálaestet szervez, melynek célja a nehéz helyzetbe sodródott szakmabeliek megsegítése. Ennek szellemében a gálaest teljes bevételét a fellépő művészek között osztja majd szét.

A színház által meghirdetett kiemelten értékes eseményére két hét leforgása alatt több mint 200 pályázat érkezett. A felhívásra színészek, előadóművészek mellett zenészek, rendezőasszisztensek, súgók, ügyelők és mások is jelentkeztek a pályakezdőktől a legismertebb művészekig. A gálaműsor rendezésére Harangi Máriát, az est zenei megtervezésére pedig Mátyássy Szabolcsot kérte fel Benkő Nóra, aki idén márciustól vezeti a Városmajori Szabadtéri Színpadot.

Az Összefogás Gála eseménysorozata már délután elkezdődik a színpad közelében található SzabadTér Bisztro by Oscar bárban, ahol 14:00 és 19:00 között olyan sztárok lépnek majd fel, mint például az Eszterlánc zenekar, az AKT zenekar, Cseh Dávid Péter, Icons, Bardóczy Attila és az Ensemble430. A délután műsorvezetője Tihanyi Tóth Kinga lesz.

Az esti műsor 20 órakor kezdődik majd a Városmajori Szabadtéri Színpadon, amelyen mások mellett Haumann Péter és Haumann Petra, Koltai Róbert, Kautzky Armand, Ráckevei Anna, Mácsai Pál, Homonnay Zsolt, Kamarás Iván, Janza Kata és a Bese – Yengibarian duo szórakoztatja majd a közönséget. Az est házigazdái Peller Anna és Csonka András lesznek.

Az estet Bakó Gábor koreografálja, míg a gála élő zenéjét a Heuréka Pop Orchestra/Swing a la Django – Werner Gábor vezényletével – szolgáltatja.

/Forrás: Városmajori Szabadtéri Színpad/

CÍMKÉK: