Major Feszt Verőcén

|

Színház és zene július 14-18-ig

A tavaly nyáron debütáló Major Feszt idén egy még kisebb kiadásban jelentkezik: július 14-e és 18-a között kerül megrendezésre a Major Minor a festői szépségű Völgy Majorban, Verőcén. A 4+1 napos mini fesztiválon színházi előadások és koncertek váltják egymást egyetlen programhelyszínen.

Major Feszt.
Fotó: Pribek Nóra

A Fesztiválon számos előadás közül válogathat az érdeklődő, többek között Szabó Zoltán bújik Királyhegyi Pál író, humorista bőrébe Első kétszáz évem című művével, Szatmári Attila ízelítőt ad Hamvas Béla A bor filozófiája című művéből, valamint fellép az Egynapos Színház, akik előadásukat egy nap alatt, a fesztiválon írják meg és mutatják be. Július 18-a, vasárnap gyermekeknek szóló előadások várják a családokat.

Fotó: Gulyás Dóra

A fesztivál zenei vonalát erősíti többek között a Harmadik Figyelmeztetés, a Zuboly, a Major zenekar, Szabó Balázs Bandája, Beck Zoli és a Belmondo Zenekar.

Szabó Balázs Bandája
Fotó: Juhász Éva

A Major Minorra korlátozott számú napijegy váltható csupán 3500 Ft-ért – a megvásárolható jegyek számát a szervezők napi 150 db-ban korlátozták, ezzel biztosítva a családias hangulatot, és hogy mindenki beférjen minden előadásra. Az esemény védettségi igazolvány nélkül is látogatható, ingyenes sátorozási lehetőséggel.
Verőcei kedvezmény (lakcím kártyával, csak a helyszínen): napijegyek féláron.
A belépés 14 év alatt ingyenes.

További információk a fesztivál weboldalán és Facebook oldalán.

CÍMKÉK: