Für Elise, A test történetei, Toldi, Névtelen csillag 

|

Négy új bemutató Debrecenben, megnyílik a Csokonai Fórum

Romantikus komédiával, szédítő színház a színházban történettel, Szabó Magda utolsó önéletrajzi regényének színpadi adaptációjával, a Grund megunhatatlan zenés játékával, Lina és Teréz megható történetével várja szeptemberben a közönséget a Csokonai Színház.

Szabó Magda: Für Elise         Rendező: Ráckevei Anna

Nem is regényként, inkább görög sorstragédiaként elevenedik meg az annyiszor átértékelt, megírt gyermekkor Szabó Magda számára a Für Elise-ben, amelynek színpadi adaptációját Ráckevei Anna állította színpadra és szeptember elsején láthatják első alkalommal a nézők az új Csokonai Fórum Latinovits Zoltán termében. Szeptember 9-én igazi romantikus komédiával, egy kisváros hihetetlen történetével, a Névtelen csillaggal várják a nagyérdeműt Csata Zsolttal és Hajdu Imeldával a főbb szerepekben.

Szabó Magda

Lina és Teréz megdöbbentő és csodálatos történetein keresztül test és lélek viszonyát, a saját testünkhöz való személyes viszonyunkat is vizsgálja Visky András a szeptember 13-án bemutatandó A test történetei első epizódjában. A nők helyzetét számos oldalról megközelítő, érzékeny darabot a Csokonai Fórum Kóti Árpád termében játssza Hermányi Mariann és Tolnai Hella, míg ugyanitt 22-én végre élő közönség előtt mutatkozik be a Toldi. Az új produkciók mellett olyan közönségkedvenceket is műsorra tűz a Csokonai Színház szeptemberben, mint a Játék a kastélyban, a Balfácánt vacsorára, az Edmond vagy A Pál utcai fiúk.

Visky András: A test történetei         Tolnai Hella

A jegyértékesítés már megkezdődött. Az előadások szerepelnek a Ráckevei Anna, Mészáros Ibolya, Csikos Sándor és a Mercs János ajánlásával kiadott bérletekben, amelyek már szintén elérhetők a Csokonai Színház jegypénztárában, illetve a jegy.csokonaiszinhaz.hu oldalon.

Arany János: Toldi

CÍMKÉK: