Csatlakozz a Csokonai közTérhez!

|

Kreatív alkotómunkára hív a Csokonai Színház

Milyen lesz szerinted a jövő? Örök élet vagy zombiapokalipszis vár ránk? Az éhezők viadala showműsorává válik a világ? Az űrbe vagy a virtuális térbe költözik át az ember?

A Csokonai közTér egy kreatív alkotóműhely, amely a jövőről szóló gondolkodásra invitál.  Milyen remények és félelmek élnek bennünk a jövővel kapcsolatban, legyen az személyes, társadalmi vagy akár globális kérdéseket érintő. A félelmeink és a reményeink kibeszélése, játékos feldolgozása rendkívül hasznos és szórakoztató lehet mindannyiunk számára, ezért a szervezők arra biztatják az itt élőket, időseket és fiatalokat, hogy csatlakozzanak a Csokonai közTérhez, ahol izgalmas találkozásokon keresztül előre ízlelgethetik a holnapot.

Kezdetben kétheti, majd heti rendszerességgel szervezik a találkozásokat. Az első alkalom február 10-én 18 órakor kezdődik és 21 óráig tart. A programot középiskolásoknak (16 év felett) és felnőtteknek is ajánlják.

Projektvezetők: Madák Zsuzsanna, Gemza Melinda, Varga Nikolett (CSIP – Csokonai Ifjúsági Program alkotói). Szakmai konzulens: Bethlenfalvy Ádám

A program ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A  jelentkezéseket az alábbi email címre várják február 4-ig: varga.nikolett@csokonaiszinhaz.hu. Az esemény látogatásához védettségi/oltási igazolvány szükséges.

CÍMKÉK: