Wonder: Woman?

|

Nőnek lenni 2021-ben – fotókiállítás a Gólya Közösségi Házban

November 23-án, kedden 17:00-től a Gólya Közösségi Ház ad helyet egy baráti környezetben megrendezett, a női művészettel és női léttel foglalkozó fotókiállításnak és kerekasztal-beszélgetésnek. 

Bíró Valentina: about body and soul – forrás: valentinabiro Instagram

A ‘Wonder: Woman?’ két fiatal fotográfus kiállítását mutatja be: az ide ellátogatók megtekinthetik Bíró Valentina és Gajewszky Anna munkáit. Az alkotók magával ragadó munkái mindenkihez szólnak, aki szívükön viseli a nők társadalmi helyzetét, és kifejezné tenni akarását az ügyben.

A kiállítás megnyitója egy kerekasztal-beszélgetéssel indul, amely során izgalmas témákkal ismerkedhetnek meg az érdeklődők. A beszélgetés résztvevői közt láthatjuk Dr. Nagy Beátát, a Budapesti Corvinus Egyetem egyetemi tanárát, akinek kutatásai fókuszában a genderkérdés és a nők társadalmi helyzete is jelen van. Zsuro Zsu kurátori munkái pedig fontos szerepet játszanak a magyar művészeti piac fejlődésében, így saját tapasztalataival is színesíti a beszélgetést. Gajewszky Anna nemcsak a képeit mutatja meg a nagyközönség számára, hanem beszámol az alkotási folyamatokról, örömökről és nehézségekről, amik őt, mint női alkotót érik a mindennapokban.

Gajewszky Anna: How to create a Venus – forrás: annagajewszky Instagram

További információk a rendezvény Facebook-eseményében.

Az esemény ingyenesen látogatható.

CÍMKÉK: