Kiút

|

23 kortárs festőművész a KIÚT című csoportos tárlaton

Milyen az, amikor megfordul a világ? Két éve a világjárvány kezdetekor szembesülhettünk vele, és bár bízunk abban, hogy túl vagyunk rajta, újabb próbatételek előtt állunk.

drMáriás: Cecília legyőzi a vírust

A Kiút című csoportos kiállítás 23 kortárs festőművész munkáit, reflexióit mutatja be: mára kordokumentumokká vált képeket a közelmúltból, de a járványtól elvonatkoztatva a jelenünk mindenkit érintő viszontagságaiból a képek a menedéket, a kivezető utat keresik.

Gesztelyi Nagy Zsuzsa: Balkon Ikon

A Standby, a Kodály köröndön megrendezett kiállítás első állomása közös segélykiáltás volt, tavaly pedig a legfrissebb kortárs válaszokkal folytatták a szabadtéri tárlatot.

Szurcsik József: A nappal őrzője

Az utcai kiállításokból készült válogatás június 8-tól június 30-ig látható a Pintér Galériában,  időközben új alkotókat és műveket is meghívtak a tárlatra.

A kiállítást június 8-án 19-kor  P. Szabó Dénes kulturális újságíró nyitja meg a Pintér Galériában, zenél: Kardos-Horváth János.

Szikra Ágnes képe

Alkotók: Ázbej Kristóf, Baksai József, Breznay Pál, Barakonyi Zsombor, drMáriás, Fehér László, Gerber Pál, Gesztelyi-Nagy Zsuzsanna, Horváth Éva Mónika, Incze Mózes, Jovián György, Kondor Attila, Méhes Lóránt Zuzu, Naomi Devil, Péterfy Ábel, Szabó Ábel, Szikra Ágnes, Szurcsik József, Zászkaliczky Ágnes, Tayler Patrick, Verebics Ágnes, Verebics Kati

standbygallery.hu

NONO

Támogató: Emberi Erőforrások Minisztériuma
Védnök: L. Simon László, a Magyar Nemzeti Múzeum főigazgatója

CÍMKÉK: