Látom, amit látsz

|

Gyermekmentő professzorként tér vissza a vászonra Lukáts Andor

Izgalmas és szokatlan koncepciót kínál A Látom, amit látsz című új, magyar film, melyben Lukáts Andor egy vak professzort, Vilmányi Benett mások szemével látó telepatát,  Hartai Petra pedig egykor eltűnt gyermeket alakít.

Vilmányi Benett és Hartai Petra

Az idén 80 esztendős Kossuth-díjas színész, Lukáts Andor szinte már állandó partnere az új hazai filmes generációnak. Többek között a külföldön is sikert aratott Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre és az Akik maradtak című filmek színészi palettáját erősítette az elmúlt években. A sorozat idén sem szakad meg, mert Szabó Mátyás rendező első játékfilmjében, a most nyáron mozikba kerülő Látom, amit látszban kapott fontos szerepet.

Lukáts Andor

Lukáts Andor a két magányos, zárkózott fiatal kapcsolatát kibontó történetben a gyermekmentő vállalkozást vezető, szigorú és rejtélyes múltú Fellegi professzort alakítja. Az idős, vak szakember terelgeti a különleges képességekkel rendelkező Ábelt, akinek telepatikus erejét használva keresnek és találnak meg elveszett gyerekeket. Ábel és az egykori elveszett gyermekből felnőtt nővé vált Vera között szerelem szövődik. A fiatalokat Vilmányi Benett és Hartai Petra alakítja. A Látom, amit látsz premierjét június 8-án Veszprémben, a Magyar Mozgókép Fesztiválon tartják meg. A hazai mozikban pedig június 22-től tűzik műsorra a filmet.

Látom, amit látsz a Magyar filmadatbázison

CÍMKÉK: