El a kezekkel a papámtól!

|

Elkészült Dobó Kata új filmjének előzetese

Az „El a kezekkel a papámtól!” című családi film előzetese 2021. július 14-étől a film YouTube csatornáján, 15-étől pedig a mozikban is megtekinthető. A 2020 őszén forgatott filmet Dobó Kata rendezésében pazar szereplő és közreműködői gárdával 2021. december 2-tól vetítik a mozik.

A különleges hangulatú családi filmben jól ismert kedvencekkel és újonnan felfedezett tehetségekkel egyaránt találkozhat a néző. Először szerepel mozivásznon Csobot Adél, aki énekhangja mellett ezúttal színészi tehetségét is megmutatja.

„A Film elkészültével Gyártóként egy 3 éves munkafolyamatnak értünk a végére, hogy újra legyen magyar gyerekfilm a hazai mozikban. Az El a kezekkel a Papámtól! filmmel a nézőknek végre nincs más dolguk, mint hátradőlni és élvezni.” – mesélte Helmeczy Dorottya, a film producere.

Pálmai Anna, Dobó Kata, Csobot Adél

A történetet Lakner Artúr Édes mostoha című regénye ihlette: Dorka eleven, cserfes kislány, akinek élete szomorú egyhangúságban telik özvegy édesapja, András mellett. Azonban egy napon András bejelenti, hogy megházasodik. Az élénk fantáziájú kislány hétköznapjai innentől megváltoznak, kalandjai során új barátokra lel, s megismeri a varázslat erejét.

Marczinka Bori

Az El a kezekkel a papápmtól! a Nemzeti Filmintézet támogatásával, nemzetközi produkciókhoz mérhető stábbal és technikai háttérrel készült. A filmet Dobó Kata rendezte, Gulyás Buda technikai rendezővel együttműködve. Gyártója a Megafilm, producere Kálomista Gábor és Helmeczy Dorottya. A forgatókönyvet András Dezső írta. Zenéjét és betétdalait Rakonczai Viktor szerezte.

A főbb szerepekben a 11 esztendős Marczinka Bori és Csobot Adél mellett Bokor Barnát, Pálmai Annát, Gubás Gabit, Zsurzs Katit, Nagypál Gábort, Elek Ferencet, Járai Mátét, Pindroch Csabát és Borovics Tamást láthatjuk.

Az El a kezekkel a papámtól december 2-tól megtekinthető a mozikban.

CÍMKÉK: