Zempléni Fesztivál

|

Sárospatak, Sátoraljaújhely, Szerencs, Tokaj

Újra színes programkínálattal várja látogatóit a Zempléni Fesztivál.

Miklósa Erika

Tokaj-Hegyalja és Zemplén legnagyobb kulturális eseménye augusztus 11-19 között kínál komolyzenei koncerteket, színházi- és táncelőadásokat, jazz-koncerteket, kirándulásokat, kiállításokat, családi és gasztronómiai programokat, melyeknek Sárospatak, Sátoraljaújhely, Szerencs és Tokaj mellett több zempléni település szabadtéri helyszínei és legszebb műemlékei adnak otthont.

A fesztiválon fellép többek között a Budafoki Dohnányi Zenekar, Szabó Ildikó, a Liszt Ferenc Kamarazenekar és Miklósa Erika, a Győri Filharmonikus Zenekar, a Szent Efrém Férfikar, Bognár Szilvia. A Tokaj Fesztiválkatlanban két nagyszabású produkciót láthatnak-hallhatnak az érdeklődők: „A Tenkes kapitánya” című táncelőadást, Zsuráfszky Zoltán rendezésében és a Nemzeti Táncegyüttes előadásában, valamint az ABBA Symphony egész estés show-t, a Singer Street, a Coincidance Tánctársulat és a Budafoki Dohnányi Zenekar közös produkcióját.

Idén is minden este szól a jazz. A sárospataki Makovecz téren fellép többek között Horváth Cintia és Balogh Gyula, Szakál-Plósz Titanilla, a BBNQ Pocsai Krisztával, Török Ádám és a Fugato Orchestra. Különleges kikapcsolódási lehetőségekkel várják a látogatókat a két tematikus fesztiválnapon: „Egy nap Mádon” és „Egy nap Tolcsván”.

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

CÍMKÉK: