15. Ördögkatlan Fesztivál

|

Jubileumi Ördögkatlan 5 helyszínen, augusztus 2-6-ig

Tizenötödik alkalommal rendezik meg az Ördögkatlan Fesztivált, a jubileumhoz illően még a szokásosnál is nagyobb szabású rendezvényre lehet számítani.

Fotó: Pál Zsombor

Idén Nagyharsány, Beremend, Villánykövesd, a palkonyai Mokos pincészet és a Vylian szőlőbirtok terasza, Kisharkányban ad otthont a fesztivál sűrű programkínálatának.

Az Ördögkatlan kiemelt programjai közt a K2 Színház több produkciója is megtekinthető lesz, de cirkuszi és utcaszínház-produkciókból sem szenved majd hiányt a közönség. A spanyol Cia. Pakipaya és mexikói Foco alAire utcaszínházak látványos akrobatikus produkciókkal és utcabállal színesítik a települések tereit.

Könnyűzenei fellépők közül kiemelendő Kollár-Klemencz László, az idei Ördögkatlan díszvendége, aki kamarazenekarával lép fel, de a Carson Coma, a 30Y, a Hiperkarma és a Kiscsillag is csak néhány név a gazdag repertoárban. Zene és színház mellett irodalmi felolvasóestek, családi programok és workshopok tesznek róla, hogy a 2022-es Ördögkatlan is feledhetetlen legyen.

Fotó: Zeller Anna

A fesztivál összes programját ezen az oldalon lehet böngészni, további információk pedig az ordogkatlan.hu és a fesztivál Facebook oldalán elérhetőek.

CÍMKÉK: